Boys Only

Duurzame kinderkleding

 

Welkom bij Boys Only!

 

Ik ben Imke , mama van drie fantastische zonen waar ik mijn handen meer dan vol mee heb. Sinds ik een paar jaar geleden begon te naaien ben ik helemaal gebeten door de naaimicrobe. Wat begon als een hobby werd een passie en uiteindelijk nam ik de beslissing om mijn hart te volgen en mijn eigen bedrijfje te starten met duurzame handgemaakte kinderkleding. 

 

***

 

Boys Only, dat is een webshop met coole kinderkleding: een toffe, speelse collectie handgemaakte jongens kleding en leuke accessoires voor stoere, lieve, schattige, slimme en hippe kerels. Met liefde en zorg gemaakt van kwalitatieve en duurzame stoffen en met oog voor detail. Net dat tikkeltje meer om jouw kind eruit te laten springen, dat is mijn doel. Ben jij dus op zoek naar stoere jongenskleding, dan ben je bij mij aan het goede adres.

***

 

Alle items die je ziet kunnen aangepast worden naar eigen wens . Liever dat ene model in die andere stof , alles kan besproken worden . Stuur me gerust een berichtje of mail en we zoeken samen naar een geschikt alternatief . Ook wat betreft de  maten is er heel veel mogelijk . Items worden pas gemaakt na bestelling .

                                                                                                  ***

 

Ook de meiden laten we niet in hun blootje staan.  Veel items zijn trouwens unisex. Had je iets in gedachten en vind je het niet op de webshop terug? Dan kan je mij contacteren en zoeken we samen naar een alternatief. Zit jouw maat er niet tussen? Stuur me een mailtje en ik zie of ik kinderkleding op maat voor je kan maken. Naargelang het model kan dit vanaf maat 92 tem maat 176 .