' NIEUWE ITEMS TOEGEVOEGD '


Wist   je   dat   ... 

 

 

+ Alle stoffen met heel veel zorg worden uitgekozen . Ik kies enkel voor kwaliteitsvolle stoffen met het Oeko-Tex of  Gots label  , zo dragen we bij tot een beter milieu en betere werkomstandigheden .

 

---

 

+ De stoffen niet worden voorgewassen om de eigenheid van  de stof te bewaren . Dit betekent wel dat je rekening moet houden met een minimale krimp bij de eerste wasbeurt . Je wast de kledingstukken best op 30° en binnenstebuiten , droog ze niet in de droger en strijk ze op lage temperatuur , liefst op de binnenkant van de stof en zeker niet op de prints. Zo blijft alles langer mooi in vorm

 

---

 

+ Ik heel veel tijd en liefde steek in de afwerking van de kledingstukken . Details vind ik dan ook super belangrijk . Er gaat geen enkel stuk de deur uit zonder dat ik het voor 100% heb goedgekeurd . Alles moet er tiptop uitzien .

 

                                                                         ---

 

+ Ik van elk stuk een sample maak in de maat van één van mijn jongens. Zo heb ik een perfect idee van de pasvorm van het kledingstuk . Op deze manier heb ik ook een zicht op de kwaliteit van de stoffen na het wassen en kan ik ingrijpen wanneer het nodig zou zijn .

 

---

 

+ Ik voor labels en verpakkingsmateriaal zo veel mogelijk gebruik maak van gerecycleerde materialen.  We dragen graag ons steentje bij aan een beter milieu.

 

---

 

+ Ik geen labels voorzie aan de binnenkant van de kleding om irritatie te voorkomen. Matenlabel en logo wordt ingestreken of aan de buitenkant bevestigd .

 

                                                                        ---

 

+ ik gebruik maak van patronen van verschillende patroonontwerpers . Zij zijn zo vriendelijk om hun patronen ter beschikking te stellen voor de kleine ondernemers. Bedankt! @ Misusu , Lowland , Sofilantjes , Ivl_hca  en Brindille&Twig

 

 

 

 

 

"KNOWLEDGE IS POWER"

FRANCIS BACON